maanantai 2. tammikuuta 2012

Joululoma

Eli nyt vuorossa kaiken huomion hakuisuuteni vaatima sekava selostus siitä, miten kulutin reilun viikon mittaisen joululomani.

Viimeinen koulu päiväni oli siis 22. päivä joka kului luultavasti maailmankaikkeuden turhimman koulu päivän ja linja-autossa istumisen merkeissä. Koulussa vietetty kaksi tuntinen oli turha siksi, että siellä käytiin vaan syömässä, kuuntelemassa pari laulua ja yksi puhe. Eli ei mitään oleellista ja varsinkin, kun olimme muutaman luokkalaiseni kanssa ainakin melkein viimeiset jotka sieltä lähtivät.
Linja-autoiluun kulutin perinteiset noin 4 tuntia (Tosin Kempeleessä piti odotella pihalla pakkasessa parikymmentä minuuttia, mutta eniveis).


Loman alkupuolisko kului isän luona. Hyvin pitkälti tietokoneen ääressä (edellisestä merkinnästä voi helposti päätellä mitä olen koneella ollessani tehnyt) ja serkun kanssa mummolassa.
Jouluruuat sitten olivat muuten ihan ok, mutta perinteisten lihansyöjien keskellä aika kuivia.
Lahjoista mainitsen vain yhden. Sain iskältä hänen itse tekemänsä patalapun. Sellaista ei ihan joka tytöllä olekkaan x3.


27. päivä meni sitten Jykylässä. Ja siitäkin huolimatta, että olin tuhonnut päivärytmini jo aivan totaalisesti, ei se noin kuudelta aamulla herääminen ollut millään muotoa ongelma. Kyyti lähti sitten  klo 7:10 perillä oltiin muistaakseni 9:45 tai jotain sinne päin.
Tyypillisesti sitten kävi niin, että vaikka en ostanutkaan juuri mitään, niin kaikki rahani jostain syystä silti kuluivat siellä.


Loppu loman vietin sitten äidin kotona. Siellä istuin  välipäivät tiiviisti koneen ääressä ja sotkin päivärytmini uudelleen perinpohjaisesti.
Uudenvuoden yönä sitten (ainakin meille) perinteisesti syötiin tortilloja ja ammuttiin raketteja. Joskus puolen yön jälkeen näimme myös jonkin sortin sodan tapaisen. Kun kaksi meille näkymätöntä porukkaa alkoivat ampua rakettejaan toisiaan kohti. Tai siltä se ainakin näytti. Huomautan silti, että raketit kuitenkin tähdättiin taivaalle siten, ettei sodasta syntynyt muuta, kuin melusaastetta ja hieno esitys meille muille.


Raaheen takaisin tulin 1.1. Ja tällöin, vietin autossa istuen noin 3 ja puoli tuntia.


Ja nyt kun olen tyydyttänyt omien tekemisieni selostamisen tarpeeni, niin palajan takaisin YouTuben puolelle, ja edelleen niin kovin ennalta-arvaamattomasti vahtaan siellä videoita Jokerista ja Harleysta.


Loppuun tällainen kysymys: Voiko olla, ettei nyt illan ja tulevan yön aikana nukuta pätkääkään, jos on nukkunut viiden tunnin päiväunet?


Rakkaudella Kana-chan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti