maanantai 16. heinäkuuta 2012

Kesä fiiliksiä

Eipä ole tullut taas yli kuukauteen kirjoitettua (kommentti ja kävijä määristä päätellen se ei kyllä ole teitä ihan hirmuisesti haitannut). Mutta nyt yritän tässä ynnätä kaikki kesän tähän astiset tekemiseni ja vielä muutaman kuvankin olen tätä varten järjestänyt.

Sen Pihtiputaalle takaisin muuttamis hässäkän ja isoveljeni Jounin ylppäreiden jälkeen minulla ja pikkusiskollani Sannalla alkoivat kesätyöt. Sisältäen erillaisia pihahomia, kuten rannan siivoilua ja kukkapenkkien kitkemistä. Ja se että minut on moisiin hommiin saatu jo kahtena kesänä johtuu siitä, että työnantaja on tuttu, ja ainakin omasta mielestäni varsin mukava ihminen :).

Sitten viimeisen työpäivän jälkeen (29.6.) teimmekin sitten porukoiden kanssa lyhyen reissun Raaheen. Minä olin perjantain yksin asunnolla ja lauantaina kävimme aamusta Sannan ja äidin kanssa vähän shoppailemassa. Ja seuraavan laista esineistöä tarttui mukaan:
Tämä löytyi Seppälästä, olen halunnut tämä tapaisen paidan jo pitkään ja oli ihana tunne löytää tämä :)Nämäkin Seppälästä. Noita pinnejä on kyllä kaksi, mutta olen jo ilmeisesti hukannut toisen :/
Ja heti Raahesta tulemisen jälkeen lähdin kohti etelää, aina Jyväskylään asti. Siellä asustelinkin sitten melkein viikon kummitätini Innin luona. Kaupungilla kävimme peräti kahtena päivänä, silti ostoksia ei ollut aiva tolkutonta määrää. Parin Seppälästä poimitun perus mustan t-paidan ja parin sarjakuvan lisäksi mukaan tarttuivat myö nämä:
Tästä kuvasta vain hame on Jykylästä (Undergrundista), korsetti on äidin tuliainen muistaakseni Viitasaarelta
 Olen himoinnut tuollaista hametta jo vaikka kuinka pitkään. Olin tosi iloinen kun löysin sen.
Tämä laukku löytyi Prismasta
Olen myös monesti miettinyt, että tarvitsen tuollaisen keskikokoisen matkalaukun ja senkin löytyminen oli kiva juttu. Laukun väritys on myös mukavan pirtsakka. Olen todella iloinen kaikista näistä ihanuuksista joita olen kesän aikana saanut/löytänyt. 

Inni laittoi myös mukaani muutaman leimakuvan, joita voisin aikani kuluksi väritellä. Paperi joilla kuvat ovat on sen verran karheaa, että väritys on suoritettu vesiväreillä. Omasta mielestäni näistä tuli aika hyviä:
Keikari poikia
Keijukainen
Toistaiseksi näitä ei ole enempää, mutta enköhän minä tästä valveudu.

Näiden kaikkien ohella olen myös tullut ottaneeksi osaa tähän Kepri-kirjastojen kirja kuukaudessa kamppanjaa, jossa tavoitteena olisi saada vuoden loppuun mennessä luettua 20 tuntia. Poimin tuon ilmoittautumis lomakkeen kirjastolta mustaakseni 7.7. ja tähän mennessä olen kirjojen lukemiseen käyttänyt jo 12 tuntia ja 15 minuuttia (tässä on siis vain kirjojen lukemiseen käytetty aika). Olen tuota lappua tuijotellessa miettineeksi, saako niitä täyttää useamman, vai alkavatko kirjastontädit epäpillä vilppiä? Ja syy miksi tuohon kamppanjaan osallistuin, on se, että siitä voi voittaa matkan Helsingin kirjamessuille (Sisältäen matkat, majoituksen yms.).

Näiden lisäksi vietimme eilen Sannan konfirmaatio juhlia. Juhlat sujuivat hienosti ongelmitta, vaikka edeltävänä päivänä kaikki olivat mielipuolisen leipomisen ja siivoamisen takia pinna kireällä. Tässä kuva minusta ja Sannasta:
Jotenkin sunnuntaille sattui nätti päivä, vaikka monena edellisenä päivänä oli satanut

Tuon mekon osstin Raahessa kaveriltani isoveljen ylppäreitä varten, mutta hyvin se meni näissäkin juhlissa, vaikka aamulla ehdin miettiä voinko pukea saman mekon kaksiin näin lyhyellä aikavälillä oleviin juhliin.

Eipä tässä sitten ole oikein muuta mainitsemisen arvoista.

Mukavaia kesän jatkoja kaikille toivottelee Kana-chan

1 kommentti: