sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Tukholmasta

Kuten viime kirjoituksessa tulin ohi mennen maininneeksi, niin olin kuluneella viikolla Tukholman reissulla.
Lähtö oli siis 6. päivä, kuudelta aamulla. Ensimmäinen etappi oli Helsinki, josta noustiin laivaan (M/S Silja Serenade jos kiinnosti) siinä viiden maissa. Ei tullut vielä sillä kertaa tehtyä laivalla oikein mitään ihmeellistä. Koko päivän kestävä bussi matka kun tekee yllättävän väsyneeksi.

Seuraavana päivänä oltiin Ruotsin aikaa 9.30, eli 10.30 Suomen aikaa. Kävimme siellä Nykytaiteen museossa
Tämmönen näyttely oli menossa. MIelestäni juliste on jokseenkin häiritsevä.
ja sen jälkeen oli oma toimista pyöriskelyä meidän osalta vanhassa kaupungissa. Missä tuli tehtyä yllättävän vähän ostoksia kauppojen lukumäärään nähden. Pääasiallinen syy tähän oli se, etten osaa muuttaa kruunuja euroiksi, enkä uskaltanut suuremmin törsäillä. Joten ostin vain Guy Fawkes maskin.
Tällaiset ostokset
Takaisin kohti Helsinkiä lähdettiin (edelleen paikallista aikaa) viideltä. Tällä kertaa tuli sitten pyörittyä tax freessäkin.

Takaisin Helsingissä oltiin (nyt jo Suomen aikaa) puoli yhdeltätoista. Käytiin sitten Lahden AMK:ssa syömässä ja oltiin vähän yhdeksän jälkeen taas Raahessa.

Loppuun kuva parista sorsasta joita siellä oli tosi paljon ja joista innostuin ihan luvattoman paljon.

Näihin kuviin näihin tunnelmiin.

1 kommentti:

  1. Moi, lisäsin sut Liebster Blog- haasteeseen. :) Osallistu siihen jos tahdot ja jos et oo sitä aiemmin tehny. Haaste löytyy mun blogista osoitteesta http://iloinenmelankolia.blogspot.fi/ :)

    VastaaPoista