perjantai 4. lokakuuta 2013

Taas


Ompahan taas vierähtänyt aikaa viime tekstistä... Mutta no, eipä tässä välissä mitään maata mullistavaa ole tainnutkaan tapahtua.. Elo on mallillaan, eikä mitään valitettavaa löydy.

Seitsemäs päivähän tuota alkaa työssäoppiminen ja silloin varmaan väkerrän aina viikottain pika katsauksen töiden sisällöstä. Paikka on tällä kertaa ihan omalla koululla, kun pääsen ystäväni Marsun kanssa maalaamaan erään luokan seinän. Mutta siitä lisää sitten.

Tuli sitten myös siirryttiä sanoista tekeihin (viime postaukseen viitaten) ja ostettua lippu sinne Pmmp:n keikalle ^^. Ainut ongelman tapainen siinä vaan on se, ettei sitten yöllä kulje enää busseja Oulu-Raahe välillä... Köyhänä opiskelijana ei hirveästi inspiroi tuo hotelli yöpyminen, eikä facebookissa ole minun kimppakyyti anomuksiakaan noteerattu (Tässä kohtaa vetoan kaikkiin oulussa asusteleviin tuttuihin "Mahtaisiko olla yhdeksi yöksi tilaa?" -hengessä)...

Ei kai tässä sen kummempaa.. Illat menevät näppärästi koneen äärellä ja BB:tä katsellessa (jep, myönnän seuraavani tätä kautta..).

Uusi fanituksen kohde tässä on tosin tullut hankittua... Nimittäin Shingeki No Kyojin eli Attack on Titan.

Ja todellakin, voisin selittää pitkät pätkät kaikesta jännästä siihen liittyvästä, mutta en tee niin. Koska kehoitan, että katsotte kyseisen sarjan, jos ette ole jo niin tehneet.

Toki ymmärrän, että tämä on  sellainen sarja, joka ei aivan kaikille sovi (veri lentää, porukkaa kuolee ja titaanien lahtaaminen on ihan arkipäiväistä)... Suosittelen sitä silti. Ensimmäinen kausi loppui viime sunnuntaina ja tätä kertyi klassiset 25 jaksoa. Alkuperäis manga jatkuu vielä ja todennäköisesti tästä tulee toinenkin kausi (tai niin luulisin, kun tätä on kuitenkin internetin ihmeellisessä maailmassa sen verran hypetetty).

Eikä tässä varmaaan toistaiseksi sen kummempia.
Näihin tunnelmiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti