maanantai 2. huhtikuuta 2012

Homoseksuaalisuudesta tms.

Nyt kun tämäkin aihe on taas ollut pinnalla pressan vaalien ja kun Pietari hyväksyi homovastaisen lain niin ajattelin tässä tehdä aiheesta blogi merkinnän.

Eli aloittaisin aiheen tarkastelun tieteen valossa. Selkeää syytä homoudelle ei siis ole löydetty, mutta on silti olemassa tekijöitä jotka oletetusti vaikuttavat seksuaalisuuden kehittymiseen.
Sen verran on kuitenkin saatu selvitettyä, että ilmeisesti homo miehillä on hetero miehiin verrattuna aivoissa rakenteellisia eroja. Homoilla voimakkaimmin seksuaalisuuteen vaikuttava osa aivoissa on pienempi kuin heteroilla. (Syytä tähän ei käsittääkseni tiedetä.)

Toinen tieteellinen teoria liittyy äidin raskausaikaan.
Oletettua on siis, että äidit jotka ovat raskausaikana kovassa kriisissä/erittäin stessaantuneita, saavat homoja lapsia. Tähän viittaa se, että toisen maailmansodan jälkeen saksassa syntyi erityisen paljon homomiehiä. Luultavasti siksi, että nälänhädän aikaan on lajin säilymisen kannalta edullista rajoittaa väestön kasvua. Eli geenit tekevät lapsista homoja, ettei väestö kasva liikaa ja ruoka riittää jo syntyneille paremmin.
Joidenkin tutkimusten mukaan seksuaalinen suuntautuminen periytyy 18-39 prosenttisesti. Eli homous on näin osittain periytyvää, muttei kokonais valtaisesti, koska lajin säilymisen kannalta on välttämätöntä, että ollaan kiinnostuneita vastakkaisesta sukupuolesta.

Nyt kun olen koko tekstin puhunut oikestaan vain miehistä, niin väliin myös faktaa naisiin liityen:
 Sama geeni joka tekee naisesta tehokkaan lisääntyjän, tekee miehestä homon.
Ja nk. homogeeni välittyy naisesta 100% todennäköisyydellä seuraavalle sukupolvelle.

Sitten vähän uskonnollista näkökulmaa. Nykyään kuulee uskovaisten perustelevan homo vastaisuuttaan sillä, että se kielletään raamatussa. Mikä ei suoranaisesti pidä paikkaansa.
Nykyään joissain käännöksissä on siirrytty puhumaan suoraan homoseksuaaleista. Tässä kohtaa muistuttaisin, että Raamattu on kirjoitettu hiukan eri olosuhteissa, kuin missä elämme nykyään. Alkujaan Raamatussa on puhuttu joidenkin nk. pakanallisten uskontojen rituaaliseksiä harrastavasta miehestä.
Minkäänlaista mainintaa miesten tai naisten välisistä rakkaus-suhteista ei ole, ei uudessa-, eikä vanhassa testamentissa.

Mutta jos silti olet sitä mieltä, että homous on synti ja kaikki syntiset joutuvat helvettiin, niin tässä pari muutakin ihmisryhmää jotka on tuomittu kärventymään helvetin liekeissä:
 • Kaikki jotka ovat nähneet isänsä alasti (kaikki saunojat?) 1. Moos. 9:20-25
 • Kaikki kuukautisten aikana koulussa tai töissä käyneet naiset 3. Moos.15:19
 • Kaikki maanviljelijät, jotka eivät anna maansa levätä joka seitsemäs vuosi 2. Moos. 23:11
 • Kaikki rikkaat (Tästä puhutaan hyvin tiuhaan tahtiin läpi koko Uuden testamentin)
 • Kaikki papit joilla on silmälasit (eli likinäköiset papit)  3. Moos. 21:20
Luulen että pointtini tuli selväksi vaikka en syntisten listaa enää pidennäkkään.
Homojen avioliitoista tähän loppuun että: "miksei?"
Tapeltiinhan siitäkin aikoinaan, saako vaaleaihoinen mennä tummaihoisen kanssa naimisiin.

 Näihin kuviin, näihin tunnelmiin Kana-chan

4 kommenttia:

 1. tutkmysten?

  Heeiiii ny mä pystyn kommentoimaa ku menin nettii Chromella enkä Mozillalla! Mä oon yrittäny kommentoida sun tekstejä vaikka kuinka monta kertaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, tullu kirjotus virhe xD Pitääpä käydä korjaamassa :3

   :D Hienosti

   Poista
 2. http://www.iltasanomat.fi/viihde/ex-paatoimittaja-paljastaa-suomitv-sorsi-homoja-surutta/art-1288460219625.html

  VastaaPoista