torstai 19. huhtikuuta 2012

SakuStars2012

Eli tuli ilmoittauduttua mukaan kun koulu järjesti kyytiä SakuStars kisoihin.

Maanantaina oli lähtö klo: 12:15 koululta. Se päivä menikin sitten linja-autossa istuessa, matkaa Helsinkiin kun on Raahesta noin vaivaiset 598 kilometriä (ainakin mikäli google mapsia on uskominen). Perillä oltiin siis joskus yhdeksän jälkeen.
Olimme yötä Lönnrotinkadun Omppuhotellissa. Ja me neljä saatiin nukkua jossain invahuoneessa, kun ei siinä meille tarkoitetussa tavallisessa huoneessa toiminut valot ollenkaan :D. Se huone oli paljon isompi kuin ne muut, mutta sen vessan ovea ei saanut ollenkaan lukkoon.. Ja oli siellä aivan järjettömän pölyistäkin, mutta eteenpäin.
Käytiin sitten illalla vielä kymmenen jälkeen Marsun ja Kaisan kanssa pikkuisen harhailemassa sateisessa Helsingin keskustassa, ruuan haku matkalla. Löydettiin yksi paikka jokoa oli vielä auki ja sehän oli mäkkäri. Oli aika kummallista syödä iltapalaksi nk. roskaruokaa, mutta oli siinä vastaavasti kyllä aivan järjetön nälkäkin. Sitten katsottiin Titanicin loppua ja päästiin ehkä puolen kahden maissa nukkumaan.

No seuraavana aamuna herättiin illan valvomisesta huolimatta ihan asialliseen aikaan, että ehditään vähän kiertää Helsinkiä, ennen kuin mennään Järvenpäähän. Päästiin etenemään ompusta joskus yhdeksän maissa ja mentiin käymään Fantasiapeleissä ja Manga cafessa.
Eikä sinäänsä yllätä että rahaa kului, mutta oli kivoja ostoksia. Ja kun kerran sain siitä Manga cafen muffinssin syömisestä niin euforisen ilmeen, että se olisi ollut ihan kuvaamisen arvoinen, niin oli se sen arvoista. Muina ostoksina kolme pokkaria mangaa (Hellsing 4, Death Note 6 ja Full Metal Panic 1) ja Victoria Francéksen kuvittamat tarot -kortit. Niissä korteissa oli tosin se vika, että niissä maat eivät ole kuten tarokeissa yleensä (kupit, kolikot, miekat ja sauvat) vaan niissä on ihan omat jutut (naamiot, ruusut, perhoset ja ristit) ja kun niiden korttien ohjeissakin on puhetta vain noista perinteisistä maista. Mutta ei silti jostain syystä kaduta että ostin pakan.

Sitten kahdeltatoista lähdettiin sinne Järvenpäähän, niihin kisoihin joita varten koko reissu järjestettiin. Se matka vei vain tunnin ja taisin nukkua siitäkin suurimman osan.
Järvenpäässä ei sitten oikein muuta tehtykkään kuin hengailtiin Järvenpää-talon aulassa ja käytiin Mikon veljen opastamana keskustassa Hesburgerissa syömässä.
Viideltä lähdettiin takaisin Helsinkiin.

Sitten oli taas pari tuntia aikaa kierrellä. Sillä kertaa käytiin Kampissa. Sieltä tarttui mukaan yksi Cybershopin hame. Siellä olisi kyllä ollut paljon kaikkea muutakin ostettavaa, mutta opiskelija budjetilla ei paljon rellestetä. Saa vaikata ärsyttikö oma köyhyyteni siellä.

Keskiviikkona lähdettiin heti kahdeksalta taas Järvenpäähän, taaskaan ei tehty oikein mitään, paitsi käytiin siellä Hesessä syömässä, ja pyörähdettiin yhdellä kirpparilla. Löysin sieltä ihan kohtuullisen kivaa tavaraa, mutta ei enää siinä vaiheessa ollut rahaa ostaa yhtään mitään, paitsi yksi sellainen Create your Top Model -vihko (taskukokoinen), kun aina joskus tulee ideoita kivoista vaatteista, muttei vaan jaksaisi piirtää koko ihmistä.

Sitten neljältä lähdettiin Järvenpäästä kohti Raahea. Pihtiputaan kohdalla olin taas ihan hymy pyllyssä. En tosin enää selittänyt (epä)onnekseen vieressäni istuneelle Kaisalle kaikkea mahdollista Putaaseen liittyvää kuten mennessä, tai puhuin minä taas, mutten niin paljon.

Perillä Raahessa oltiin joskus puoliltaöin. Oi sitä väsymyksen määrää. Asunnolla nukahdin joskus yhden jälkeen ja voitte kuvitella kuinka hienoa tämän unimäärän jälkeen oli herätä kouluun. Kun piti olla sellainen tavallinen kahdeksan aamu. Ei sinäänsä yllätä, että nukahdin tunnilla hetkeksi.

Semmoinen reissu oli se. Kokonaisuutena oli oikeastaan oikein mukavaa ♥

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin, omavaltaisen tarokki ennustuksen tulkinnan perusteella kohtuullisen jumalainen Kana-chan.

 P.s. Palkinnoksi siitä että jaksoit lukea koko merkinnän niin vähän musiikkia:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti