tiistai 2. lokakuuta 2012

Uusi kämppä


Eli tämän näköisessa kämpässä tällä hetkellä asustelen, edellisestä ei tullut kuvia laitettua, mutta ei voi mitään.

Kuvassa on siis vasemmalla reunalla taka-alalla keittiön tapainen. Ratkaisu muistuttaa jonkin sortin mökkikeittiötä: yksialtainen lavuaari, pienijääkappi, ilmatiivis roskiskaappi, kaksi hellalevyä, muttei uunia.
Keittiön edessä on neljä kappaletta kaappeja, joiden ovia on koristeltu korteilla.
Oikeallapuolella taka-alalla on naulakko yms ja niitä peittää raolleen jäänyt vessa-suihkun ovi (Näin ohimennen mainittakoot että siellä on kestomärkä lattia, hunosti sijoitetun lattiakaivon takia...).
Sitten on mangan täyteinen kirjahylly, jonka vieressäon tarkasti ulosrajautunut parvisänky. Jonka välttämättä halusin tänne siksi, että kun työpöytä olisi sen alapuolella säästäisin tilaa.. Mutta suunnitelma vesittyi kun täällä oli pöytä valmiiksi, joten nyt minulla on pöytätilaa kahden ihmisen tarpeisiin...
Kuvasta on jäänyt pois myös tv taisoineen päivineen.. Se kuitenkin sijoittuu sängynpäädyn vierelle siten, että näen katsoa telkkaria mukavasti istuessani koneella.

Ja kun niin  paljon jäi kuvan ulkopuolelle, niin miksi en ota toista kuvaa ovelta?
Ihan vain siitä yksinkertaisesta syystä, että en viitsi.
+ Tätä työpöytää peittää tavaravyöry, jota voisi kuvailla vaikka näin:
Ydintuhosta juuri ja juuri selvinnyt kylä, jota koettelivat myös kivivyöry ja tsunami...

Tähän väliin kitinää noista uusista naapureistani. Joku niista vissiin nimittäin luulee keittiönsä sijaitsevan tuossa käytävällä, sinne kun oli joku viikko sitten roiskittu maitoa(?) ja nyt siellä pyörii kokonainen tomaatti... Niin ja olihan siellä pari kolme viikkoa sitten muutama appelssiinikin... Melu tasokin on toisinaan aika korkea, vaikka vähän aikaa sitten tuli asuntoyhtiöltä kaikille tiedote, että nyt on tullut poikkeuksellisen paljon valituksia ja että pitaisi olla hiljempaa, niin silti.. Vaan onhan meillä suomalaisilla muistaakseni jonkun tutkimuksen mukaan, maailman huonoimmat naapurit.

Eipä tässä nyt sitten mitään sen kummempaa. Koulssa vaihtui jakso ja ohjaustoiminta loppu ja ensiviikolla alkaa paperinvalmistuksen intenssiivikurssi..

Loppuun vaikka vähän musiikkia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti