maanantai 3. kesäkuuta 2013

10. ja viimeinen viikko

Huh mikä viikko. Ihan tavallista menoa ei suuremmin ollut koko viikolla, paitsi maanantaina, mutta ei kukaan silloin jaksa mitään muutenkaan.. No tiistaina oli sitten se päihteiden vastainen mielenosoitus ja muuta erityistä. Sen mielenosoituksen kuvaaminen oli kyllä kokemus sinäänsä. Juoksin 24 asteen helteessä liioissa vaatteissa Pihtiputaan keskustassa saadakseni kuvia marssin eri kohdista... Loppu päivänä kuvasin koululaisia testailemassa parkkouria ja myöhemmin jalkapallon peluussa. Melkein harmittaa, etten ole ottanut itselleni näitä kuvia talteen.
Keskiviikko meni vähän tavallisemmin, aamun tallentelin kuvia ja tulin maalanneeksi sitä mobilea.
Torstai koristeltiin salia kevätjuhlia varten.
Perjantain käytinkin sitten kokonaan triptyykin viimeistelyyn. Iltapäivällä opekokouksessa sain Lealta pienen lahjan. Alkoi itkettää :') kuitenkin loppujen lopuksi ollut niin viimeisen päälle mukava harjoittelu. Ripustettiin sitten myös se mobile.

Lauantain puoli sitten lasketaan kai vapaa-ajaksi, vaikka yläkoulun juhlat kävinkin katsomassa.Kävin yhden kaverin ylioppilasjuhlissa ja vaikka meninkin jo iltapäivällä, niin kotiin ehdin vasta yönpuolella. Loistava ilta, höpöteltiin, syötiin kakkua, kittasin (melkein) vahingossa useamman mukillisen alkoholipitoista boolia ja sain jännän fiiliksen :9. Ja ehdittiinhän me katsoa pari jaksoa animuakin ja rällätä ympäri Pihtipudasta.

Laitan kuvia joskus ensiviikon puolella, koska olen ilmeisesti hukannut kameran ja läppärin välisen piuhan ja kortin lukijakin on Pihtiputaalla ja minä Raahessa...
Ja miksi olen Raahessa? Koska meikäläisellä on vielä pari päivää koulua. Joululoma kun oli pari päivää pidempi ja opet saa tarkistaa, että ollaan toppimisen jälkeenkin vielä kaikki hengissä.

Saa nyt sitten nähdä millä tahdilla muistan tätä blogia tulevaisuudessa päivittää. Kun ei ole kesäksikään ooikein mitään ihmeellistä tiedossa, ainakaan ennen heinäkuuta. Ja heinäkuussahan on sitten meikäläisen 18 v. synttärit joita on tarkoitus juhlia useampaankin otteeseen, eli ainakin Puttaalla ja Raahessa ja saa nyt nähdä mitä muuta sitä keksisi :3.

Mutta näihin tunnelmiin ♥

2 kommenttia:

  1. tuut pyhikseen bailaamaan? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, no mikä ettei ;)! Nii pitikös meidän Beach Partyihin mennä häiriköimään? :D

      Poista