sunnuntai 26. toukokuuta 2013

9. Viikko

Tälle viikolle onkin sitten osunut parikin tavallisuudesta poikkeavaa juttua. Eli ensimmäinen oli triptyykkini keskiosan ja vihreän öljyvärin kohtaaminen. Ja oli vähällä, että piirrokseni ei selviä, mutta kolmannella yrityksellä sainkin tahran piilotettua ja voidaan sanoa, että olin melkoisen helpottunut. Tulin epätoivoisena aloittaneeksi sen osan uudestaan, mutta se ei onnistunut mielestäni ollenkaan. Jokin siinä vaan mätti...
Toinen juttu ovatkin sitten banderollit. Ensiviikolla on päihteiden vastainen mielenosoitus, jota varten niitä on tehty. Kukin luokka on keksinyt oman iskulauseen ja niitä on sitten työstetty. Pakko sanoa, että kyllä niistä ihan hienoja tuli.
Muuten ollut aika tavanomainen viikko. Kevätjuhlaan on askarreltu ja siivoiltu kauheasti ynnä muuta sellaista.

Vapaa-aika sitten.. Eipä silläkään puolella oikein mitään erityistä. Perjntaina piti käydä muurasjärvellä katsomassa NSS:än keikka (aika loistava paikallinen cover bändi) ja sen jälkeen käytiin grillillä syömässä. En edes muista milloin nolisin viimeksi syönyt grillillä, joten olipa taas jännä kokemus. Ja koska teita kumminkin kiinnostaa, niin söin ranskikset kaikilla mausteilla. Kyllä siinä koko illan kerätty nälkä lähti.
Ja kävin äsken mummolassa syömäässä tämän kesän ekat muurinpohja letut!
Näihin kuviin, näihin tunnelmiin.

1 kommentti: