perjantai 3. tammikuuta 2014

Niin vaihtui vuosi

Joulu meni ja uusivuosikin ja pitkä aika edellisen merkinnän ja tämän välille on taas päässyt tulemaan..

Mutta jos näitä joulun ja uudenvuoden kuulumisia.
Joulu ei ehkä ollut mitenkään erityisen ihmeellinen, isän luona siskon ja veljen kanssa. Oli mukavaa :) En koe tarpeelliseksi mainostaa mitä lahjoja sain (paitsi pikkuisen tätä uutta läppäriä, mutta tätäkin on suunniteltu nyt toista vuotta, joten ei siitä sen enempää).

Uusivuosi vaihtui oikein mukavissa merkeissä Jyväskylässä muutaman kaverin kanssa. (Party alias on hauska peli. Ja pitää haalia se itsellenkin vielä joskus.) Tuli myös käytyä Rumassa. Kyseinen paikka on kiinnostanut meikäläistä aivan mielettömästi, kun Palokasta paikallisliikenteellä keskustaan mentäessä, ajetaan aina siitä ohi... Joten mainostanpa tässä, että aivan käymisen arvoinen paikka.
Muutamat ilotulituksetkin näkyi Kuokkalansillalle, sitten kun alettiin kaverin kämpille yöpymään ryömiä. Aivan mahtama ilta!

Uuden vuoden lupauksia en tehnyt. Suorituspaineethan siitä tulisi. Mutta keksin tietysti muutaman jutun, joita voisin harkita:

  • Harrasta enemmän liikuntaa (Pari kivaa kunto-ohjelmaa on katseltuna valmiiksi, ja toinen on viime syksystä odotellut)
  • Vähennä napostelua (Pahatapa)
Jos näillä lähtisi liikkeelle :) Voihan sitä sitten olla parantavinaan tapojaan joskus muulloinkin. Tässä on keväällä kuitenkin lopputyön askartelua ja pitäisi hakea jonnekkin jatkokoulutukseen, joten edessä lienee pääsykokeitakin. Pitäisikohän sitä sitten kesäksi keksiä töitäkin? Että eiköhän noissa jo ala olla.

Keväällä olisi myös taas tiedossa retki Tukholmaan! Koulu järjestää taas retken ja pitihän sinne ilmoittautua. 

Mutta näihin tunnelmiin :3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti