sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Ininää

Näin on taas päässyt hetki viime merkinnästä vierähtämään.... Periaatteessa olisi ollut kirjoitettavaakin, vaan emnpäs ole jaksanut. Uutis aiheista nyt esimerkiksi tuo tasa-arvoinen avioliitto laki, mutta johan minä olen kertaalleen homoista jutellut, ja kantani on edeleen sama. Antaa ihmisten mennä naimisiin jos kerran sille tuntuu. Jaana Pelkosella oli myös hyvä blogi aiheesta.
Toinen olisi ollut tämä kannabis keskustelu, mutta kun en käytä, niin en puutu.
Ukraina keskustelunkin jätän suosiolla väliin. Ihan vaan koska olen paha ihminen.

Ja kun oikeasti tärkeät aiheet on nyt sivuutettu ovelasti, voin keskittyä taas höpisemään omiani, koska onhan minun elämäni aivan äärettömän mielenkiintoista seurattavaa.

Ensimmäisenä kaikkein tärkein aihe, tämä uusi läppäri. Äitihän sen minulle joululahjana kantoi, mutta olimme kuitenkin keskustelleet, että koneessa tulee olla tiettyjä ominaisuuksia. Kuten riittävästi usb-paikkoja ja dvd-asema. Ja arvatkaas mitä. Se dvd-asema puuttuu!
Vika ei ole äidissä vaan siinä tyypissä joka tämän koneen on myynyt. Oli kuulemma sanonut, etta kaikissa koneissa on dvd-asema ja usb-paikkojen määrät on ne tietyt, eikä sille voi mitään..
Se miksi tämä vajavaisuus huomattiin vasta myöhemmin, on se, että tuossa koneen sivulla kuitenkin on ihan sen aseman näköinen paikka, eli koneessa on ihan muuten vaan semmionen luukun näköinen, mutta siinä ei vain ole sitä avaus -nappia...... Ei vituta.

Ja nyt kun tulin kaivaneeksi vanhan vitutuksen taas esille, niin melkolailla unohdin mitä muuta olisin voinut kirjoittaa...

Varmaan jotain kitinää kouluihin hakemiseen liittyen. Ennakkotehtävät kun tässä painaa päälle.
Ja opinnäytetyötäkin pitäisi tehdä.
Ja olinhan minä lomallakin tässä ja kokonaisen viikon töissäkin.

Mutta nyt ei pysty
Näihin tunnelmiin sitten

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti