torstai 10. marraskuuta 2011

Ilmaisutaidon tunti

Eli tänään oli viimeinen tunti ilmaisutaidon kurssista. Yksi tehtävä oli kirjoittaa ryhmissä tarina siten, että jokainen ryhmäläinen kirjoittaa paperille vuoronperään lauseita. Ja kun ryhmäläiseni eivät vastustaneet sitä, että laittaisin tämän nettiin niin tässä olisi:

Outo valo

Heräsin outoon valoon. Se näytti tulevan jostain ylhäältä. Portaat laskeutuivat ylhäältä ja sieltä saapui outo hahmo. Se puhui minulle. Harmi kyllä, en tiennyt mitä kieltä se puhi. Hän sanoi: "Ich bin Morso von Kuschelferkelseen!"
Tuijotin oliota hämmentyneenä ja se tuijotti minua. Se väitti voivansa ratkaista Suomen työttömyysongelman. Ratkaisuksi hän ehdotti suurta salaliittoa, jonka mukaan Jyrki Katainen teloitettaisiin.
Innostuin ajatuksesta, ja halusin päästä toteuttamaan sitä mahdollisimman pian. Hain mummoltani kiväärin ja lähdin jumalla Helsinkiin.
Lipuntarkastajan mielestä junaan ei saa tuoda kivääriä, ei vaikka olisi hyvän asia takia liikkeellä. Jouduin siis kävelemään koko matkan Helsinkiin. Kuljin maat ja mannut, kunnes saavuin Helsingin Kallioon. Näin siellä laitapuolenkulkijan. Hän näytti voivan pahoin. Menin hänen luokseen. Hän sanoi "You are the chosen one. Remember to use the tactic!" Tämä laitapuolenkulkija ojensi minulle oudon näköistä pulloa ja käski juoda sen sisältämää taikajuomaa. Join siitä kulauksen ja yhtäkkiä tunsin kun haukseni alkoivat kasvaa ja muutuin gorillaksi. Kulkija jatkoi: "Yout are the onlyone who can save this planet!" "Urgh!" vastasin gorillansuullani ja koetin kiivetä lyhtypylvääseen. Ylöspäästyäni tähystin ultrayberteleskooppikatseellani Kataisen olinpaikan. Hän näytti olevan lempi puuhissaan.
"Jyrki, olet niin ihku!" Nainen sängyssä huohotti. Nainen näytti pelottavan paljon Johanna Tukiaiselta. "Ohoh," Katainen sanoi ja vilkaisi kelloa "Sori kulta, mutta pitää mennä terrorisoimaan Suomen politiikkaa. Heippa!" Tuksu suuttui ja soitti Ilkka Kanervalle, mutta Jyrki lähti 'töihin' vaihdettuaan pinkit sika bokserit jalkaansa. Pinkit boksetit jalassaan Jyrki lähti Eduskuntatalolle, jonka rappusilla minä odotin kärsimättömänä. Otin kiväärin olaltani ja ammuin... Mutta osuinkin itseäni päähän ja Jyrki jäi tyytyväisenä jatkamaan likaista politiikkaa.
THE END?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti