lauantai 13. huhtikuuta 2013

3. Viikko

Tämäkin viikko mennyt melko samanlaisissa merkeissä kuin nuo aikaisemmatkin. Olen siivoillut paperikaappeja, vahtinut tunneilla ja sen sellaista. Omituista kuinka tämä on jotenkin rutinoitunut.
Minut jo osataan yhdistää sinne kuvisluokkaan, eikä se teen juominen opettajanhuoneessa tunnu yhtään niin kiusalliselta kuin harjoittelun alussa..

Näyttötyöthän minulta on edelleen kokonaan tekemättä. Enkä ole tainnut selittää mitä näiden tulee sisältää..?
No, varsinaiseksi näyttötyöksi pitää tehdä triptyykki (kolmiosainen työ esim. Gallen-Kallelan Aino). Tekniikan saa valita itse, kunhan sitä on opetettu koulussa. Itse ajattelin, että teen sekatekniikkaa. Tässä tapauksessa siis yhdistän maalausta ja piirrustusta. Ja kuitenkin aijon nyt käyttää edellisessä blogissa ollutta luonnosta, vaikka muuta väitinkin.. Mutta laitan kuvan, kunhan saan sen valmiiksi.
Toinen näyttö liittyykin sitten ohjaustoimintaan, jota oli valinnaisena lukuvuoden alussa. Pitää kehitellä tekemistä kolmeksi tunniksi jollekkin porukalle ja sitten kirjoittaa siinä muistaakseni  väh.A4:n verran tekstiä..

No laitampa kuvia vielä yhdestä projektista, jonka lukiolaiset tällä viikolla tekivät

Tuossa lapussa lukee: "Äiti! Haluan pois!"

 Tällaista tähän viikkoon sitten töiden puolesta kuului. Eikä arkielämän puolelle kuulu oikeastaan mitään uutta. Paitsi, että pääsiäisen aikaan tilattu emp:n paketti tuli. Tilasin yhden ponchon ja topin.
Tuommoinen riepu, en ole oikeastaan ennen suuremmin ponchoja käyttänyt, mutta rakastuin noihin kissankorviin... Yhtenä päivänä sitä olen pitänytkin ja tykkäsin kovasti :3 Toppi oli sitten simppeli musta, jonka rinnassa oli Batmanin logo. Ei kait tässä sen kummempaa
Näiin kuviin näihin tunnelmiin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti