lauantai 20. huhtikuuta 2013

4. Viikko

Eikai tässä mitään suurempia uutisia tuolta koulumaailmasta ole... Vähän hassu tunne, että nyt on harjoittelusta jo puolet mennyt :s ...
Tällä viikolla kumminkin olen askarrellut paljon sen kevätjuhlan merkeissä. Olen väkerrellyt kutsusta raakaversion ja sitten korjaillut sitä annettujen kommenttien pohjalta. Sitten olen tehnyt suvivirren powerpoin esitykseen taustaa, photarilla leikkaa liimaa tyyppisesti.. Jälkikäteen pakko miettiä, että olivatko nämä jutut oikeasti useamman tunnin työskentelyn arvoisia, koska ei niitä jälkeenpäin muista kukaan kumminkaan. Vähän epäkiitollisen tuntuista hommaa.

Ei ollut kameraakaan kokoviikolla mukana, niin että olisi saanut tekemisistään minkäänlaisia todisteita. Pitää yrittää muistaa ensiviikolla.

Sen triptyykin ensmmäistä palasta tulin nyt perjantaina tehneeksi. Pohjat maalasin kai keskiviikkona ja nyt aloin pirrellä. Vetelin kaiken järjen vastaisesti vapaallakädellä. Ilman minkäänlista hahmottelua.. Mikä syynä että asettelu meni mönkään, mutta on se silti ihan hyvä. Pitää vielä näyttää Lealle, että mitä mieltä hän on..

Vapaa-aikaan sitten.. Tällä viikolla oli Pihtiputaalla matelija näyttely ja pitihän se käydä katsomassa. Olen aina haaveillut omasta käärmeestä ja aijon sellaisen vielä jokupäivä hankkia. Kunhan saan tarpeeksi rahaa kasaan ja sellaisen kämäpän mihin moinen otus terraarioineen mahtuu.. Ja voihan siinä hetki vierähtää. Tulin myös ostaneeksi kuvan itsestäni käärme sylissä. En nyt millään saa päähäni mikä käärme se oli, mutta toista metriä pirkä ja toistaiseksi suomessa melko harvinainen lemmikkinä kuitenkin.. Pitää katsoa jos ensiviikolla saisin raahattua Raahesta skannerini ja voisin sitten laittaa ihan kuvankin..
Suloinen ja eläväinen se käärme kumminkin oli.

Ja ettei olisi pelkkää tekstiä niin random Jenna Marbels video

Ensi viikkoon taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti