sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

5. viikko ja kevään merkit

Eipä siellä koululla mitään uutta ja ihmeellistä ole tapahtunut. Olen siivoillut kartonkeja ja pyöriskellyt tunneilla jeesailemassa.. Eli enemmän ja vähemmän tyypillistä kuviksenopettajan arkea(?).

Mutta nyt kun en sitä aikaisemmin ole tainnut tehdä, niin kuva ja höpinää tästä mobilesta. Kuvassa se on vielä keskeneräinen, mutta valaisee kuitenkin minkä parissa sitä on kuluneilla viikoilla tullut askarreltua.
Tämä mobile on siis tavallaan yksien ysien projekti. Vaikka se on nyttemmin luvattu myös kasien (ja tietenkin minun ja Lean) maalattavaksi. Tämä siksi, että tulimme laskeneeksi, että tunteja ei (muistaakseni) ole jäljellä kuin kolme kappaletta. Sekin sitten, että pitää hoitaa kevätjuhlien koristeluja ja että  vappu ja helatorstai vie tunteja...


Voisin ottaa mielipiteitä tuosta vastaan. On tarkoitus lahjoittaa se siis tuonne uudelle alakoululle, eskareille esimerkiksi.
Arkeen ja kevään merkkeihin sitten. Lumethan katosivat yhdssä hujauksessa pari viikkoa sitten. Mutta nyt on tullut bongattua muuta, merktyksellisempää.
No ensinnäkin meidän takapihalla on käynyt parinailtana mustarastas. Heitteli märkiälehtiä ja oli vähän hämmennyksisään, kun muka huomaamattomasti otin siitä pari kuvaa joista tässä paras:

Tulin myös nähneeksi ensimmäisen perhosen tälle keväälle. Taisi olla nokkosperhonen, jos en kovin pahasti erehtynyt. Yritin ottaa kuvankin, mutta se lensi karkuun ja jos en aivan väärin nähnyt, niin minua paetessaan se tuli syödyksi... Pikkulintu hyökkäsi sen kimppuun :(. Karu todellisuus iski..

Olen myös nähnyt leskenlehtiä. Jossain Elämäjärveltä pohjoiseen. Näin ne linja.auton ikkunasta matkustaessani kohti Raahea. Kun sielläin tuli nyt viikonloppuna käytyä, kaveria katsomassa. Mistä tuli mieleen sekin kevään merkki, että söin mehujäätä ulkoilmassa tämän seuranani olleen Kaisan kanssa :3 ja bongattiinhan me yksi västäräkkikin. Ja muistattehan sen lorun jota joskus alakoulussa sanottiin? "Kuu kiurusta kesään. Puoli kuuta peipposesta. Västäräkistä vähäsen ja pääskysestä ei päivääkään."

Näihin keväisiin kuviin ja tunnelmiin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti