maanantai 10. lokakuuta 2011

Ensimmäinen

Eli tätä blogia tulen nyt sitten täyttämään omilla sekavilla jaarituksillani, jos muistan.
Siis jos se on mitenkään mahdollista, niin tämän saattaa myös löytää joku, joka harkitsee Lybeckerille - eli tutummin Lybelle - opiskelemaan lähtöä ja toivottavasti tämä siinä tilanteessa havainnollistaa Lybellä, muutaman sadan kilometrin päässä kotoa opiskelevan hyypän joka päiväistä elämää. Sen kummemmitta jaarituksitta varsinaiseen aiheeseen.

Kattovaloni paloi. En saa tuota kupua tuosta sen päältä irti, joten joudun istumaan tämän illan pimeässä. Soitinhan minä toki talkkarille, mutta työaika oli päättynyt jo kello 15.00 joten lamppu jää tältä päivältä vaihtamatta, että sen puoleen.
Tai onhan minulla tuo pöytälamppu, ei paras mahdollinen valonlähde tehokkaan lämpenemisensä vuoksi, mutta menettelee paremman puutteessa.

Toinen hieno juttu. Löysin täältä huoneestani sunnuntaina ihrakuoriaisen. Vaikka en oikeasti pelkää ötököitä (Huom! Kasvoin maalla, siellähän me kulutettiin aikaa ETSIMÄLLÄ ötököitä ym. eläväisiä) niin tämä kokemus oli silti ällöttävä. Yökköä yhtäkkiä nähdä n. puolen sentin mittainen kovakuoriainen kiipeämässä hitaasti ylös putkea pitkin.
Ja luonteva reaktio aiheeseen oli tietenkin seuraava: tapoin sen vanhalla kuitilla sormieni väliin. Se rutisi litistyessään ällöttävästi ja sen jälkeen tuntui sormet niin likaisilta. Vaikka oli se kuitti välissä. Yök. Asia sitten unohtui luontevasti kun katsoin Prinsessa Mononoken.

Ei kai tässä tälläkertaa muuta.

Loppuun vähän musiikkia joka ei yllättäen liity mihinkään mitenkän.
Lemon Demon - Bad Idea 

ItseRakkaudella Kana-chan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti