keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Loma tunnelmia

Tässä vaiheessa lomaa koen olevan suotavaa tehdä pieni tilanne päivitys. Mitä Kana on lomallaan tehnyt? Vastaus: Ei yhtään mitään vähänkään älyllistä. Eli tämän loman aikana olen:
  • Käynyt hermorata hieronnassa
  • Istunut koneella
  • Katsonut telkkaria
Ja siinähän se noin lyhyesti taisi olla. Loman alkaessa ajattelin, että nyt pitkästä aikaa taas näkisin kaikki täällä asuvat kaverini. Mutta koska olen niitä vaikeita ihmisiä, jotka mielummin odottavat, että joku ottaa heihin yhteyttä, kuin ottavat itse ensin yhteyttä, mistä johtuen olen istunut täällä tekemättä juuri mitään konkreettista. Talon ulkopuolella olen lauantain (eli saapumis päiväni) jälkeen käynyt huimat neljä kertaa. Näistä ulkoiluista yhdellä kerralla etenin postilaatikkoa kauemmas. Ja mitä tämä kertoo minusta ihmisenä?


Että sellainen loma.


Niin jos jotakuta kiinnostaa, Myrkmere on foorumi roolipeli -sivusto. Ja katsomani anime on Soul Eater, jonka 16:nnen jakson latautumista odotellessa aloin tätä blogia kirjoittaa. Ja koska sarja on oikeasti ihan mielenkiintoinen, toivon että tälle ei käy kuin Narutolle ja One Piecelle, (jotka tosin myös ovat mielenkiintoisia) jotka minulta jäivät kesken, hervottoman pituutensa takia. Toki jos olisin aloittanut noiden sarjojen seuraamisen silloin alku vaiheessa, olisin ne seurannut, mutta kun ei niin ei. Toki Soul Eaterissa on rapiat 50 jaksoa, mutta kyllä nyt päätin ainakin yrittää.


Loma huuruissa Kana-chan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti